Servis 24h

ZADAR I ŠIBENIK – DALMATINSKI DIPTIH

ZADAR I ŠIBENIK – DALMATINSKI DIPTIH_1ZADAR I ŠIBENIK – DALMATINSKI DIPTIH_2ZADAR I ŠIBENIK – DALMATINSKI DIPTIH_3ZADAR I ŠIBENIK – DALMATINSKI DIPTIH_4ZADAR I ŠIBENIK – DALMATINSKI DIPTIH_5ZADAR I ŠIBENIK – DALMATINSKI DIPTIH_6ZADAR I ŠIBENIK – DALMATINSKI DIPTIH_7

Pregled izleta

Grad Zadar Vam, u spoju ljepote prošlosti i svih pogodnosti koje traži suvremeni putnik, nudi brojne turističke atrakcije: Morske orgulje, Pozdrav Suncu, crkva Sv. Donata, Trg pet bunara. Odlazak za Šibenik.

Šibenik se ističe svojim jedinstvenim položajem u slikovitu i prostranu zaljevu na ušću rijeke Krke. Nastao je kao starohrvatska utvrda podno tvrđave sv. Mihovil koja i danas dominira gradom, Šibenik se prvi put spominje 1066. godine u ispravi najznačajnijeg vladara hrvatske države – kralja Petra Krešimira IV. Šibenik, kao samorodni hrvatski grad, dobiva status grada 1290. godine kada je uspostavljena šibenska biskupija. Najvrijedniji i ujedno najpoznatiji spomenik u Šibeniku je katedrala Sv. Jakova nastala u doba venecijanske vlasti.

Njezinu ljepotu i arhitektonsku vrijednost prepoznao je i svijet te je uvrštena na popis UNESCO-ove svjetske kulturne baštine.


DETALJI IZLETA:

Trajanje izleta: cijeli dan/8 sati

Što obuti: udobnu, sportsku obuću

Što ponijeti: vodu, fotoaparat

U cijenu uključeno: prijevoz, vodič

Pogodnosti: za obitelj, mlade i seniore, foto, povijesna baština, UNESCO  

DODATNE INFORMACIJE:
 • potvrdu (voucher) o rezervaciji izleta primit ćete odmah po završetku rezervacije na e-mail koji navedete
 • naši menadžeri prodaje odabiru suradnike sa najviše iskustva i znanja, kako bi za vas osigurali najbolju uslugu
 • cijene naših izleta redovito ažuriramo kako bi vam uvijek osigurali najpovoljniju cijenu

INFORMACIJE O VOUCHERU:
 • kod ovog izleta možete predočiti papirnati ili elektronski voucher.  DETALJI