Servis 24h

ARHIPELAG KORNATI – BISER JADRANA

ARHIPELAG KORNATI – BISER JADRANA_1ARHIPELAG KORNATI – BISER JADRANA_2ARHIPELAG KORNATI – BISER JADRANA_3ARHIPELAG KORNATI – BISER JADRANA_4

Pregled izleta

Provedite nezaboravan dan na najvećem arhipelagu Jadranskog mora. Na teritoriju Nacionalnog parka Kornati ima više od 100 otoka i otočića koji se s pripadajućim akvatorijem protežu na površini od 224 km².

Divite se netaknutoj prirodi i prošetajte između visokih litica i stijena. Slikajte i snimajte kamene litice i obrađena polja domaćih seljaka. Plovit ćete zadarskim kanalom prema Nacionalnom parku. Doplovit ćete do otočića Mana koji se smatra najljepšim u arhipelagu. Popet ćete se na jedno od njegovih brda gdje ćete se moći slikati pored ruševina zidina "grčkog grada" koje su sazidane 1961. god. radi snimanja filma o vikinzima. Popevši se na drugo, još više brdo, imat ćete pogled iz ptičje perspektive na ljepotu arhipelaga kakvu mnogi vide samo na razglednici. Poslije svih ovih ushićenja sigurno ćete se poželjeti okupati u tirkiznom moru prekrasnih uvala. Brodićem ćete otploviti prema otoku Kornati, najvećem otoku arhipelaga.

Poslije dobrog ručka na brodu poći ćete do ribarskog sela da vidite kako žive ljudi na otocima, kupiti neki suvenir i probati sladoled u poznatoj slastičarni. Povratak u Zadar u kasnim popodnevnim satima.

DETALJI IZLETA:

Trajanje:
cijeli dan/do 10 sati

Što obući: udobnu obuću, kupaći kostim

Što ponijeti: fotoaparat, kremu za sunčanje

U cijenu uključeno: 
autobus,vožnja brodom, vodič, ručak, ulaznica u NP

Pogodnosti: za obitelj, mlade i seniore, foto, povijesna baština, netaknuta priroda


DODATNE INFORMACIJE:
  • potvrdu (voucher) o rezervaciji izleta primit ćete odmah po završetku rezervacije na e-mail koji navedete
  • naši menadžeri prodaje odabiru suradnike sa najviše iskustva i znanja, kako bi za vas osigurali najbolju uslugu
  • cijene naših izleta redovito ažuriramo kako bi vam uvijek osigurali najpovoljniju cijenu

INFORMACIJE O VOUCHERU:
  • kod ovog izleta možete predočiti papirnati ili elektronski voucher.  DETALJI