Servis 24h

ROVINJ – POTRAGA ZA ROMANTIKOM

ROVINJ – POTRAGA ZA ROMANTIKOM_1ROVINJ – POTRAGA ZA ROMANTIKOM_2ROVINJ – POTRAGA ZA ROMANTIKOM_3ROVINJ – POTRAGA ZA ROMANTIKOM_4ROVINJ – POTRAGA ZA ROMANTIKOM_5ROVINJ – POTRAGA ZA ROMANTIKOM_6ROVINJ – POTRAGA ZA ROMANTIKOM_7

Pregled izleta

Rovinj je grad kojemu se sigurno može dodijeliti titula najromantičnijeg grada u Hrvatskoj. Svojim uskim, strmim i vijugavim ulicama i zanimljivim arhitektonskim izgledom podsjeća na mjesto iz bajke i oduševljava na prvi pogled.

Jezgru je grada od ranog srednjeg vijeka okruživao obrambeni zid. U grad se ulazilo kroz sedmora vrata od kojih su troja sačuvala prvotan oblik. Dio Rovinja unutar starih zidina - skučen prostor na malom vapnenačkom otoku, određivao je oblik naselja. Rovinjski krajolik ima osobitosti zbog kojih se ubraja u prirodne znamenitosti Hrvatske. Stari dio grada nekada se nalazio na otoku, ali u 18. stoljeću kanal je zatrpan i napravljen je poluotok. Grad predstavlja spoj vječnosti Rima, ljepote Venecije te elegancije i šarma Mediterana.

Nakon Rovinja posjetit ćemo Limski kanal, prirodni dragulj, gdje možete probati morske plodove u jednom od najboljih restorana na obali zaljeva.


DETALJI IZLETA:

Trajanje: 4 sata

Što obuti: udobnu obuću
Što ponijeti: fotoaparat

U cijenu uključeno: prijevoz, vodič, degustacija

Prednosti: za obitelj, foto, povijesna baštinaDODATNE INFORMACIJE:
  • potvrdu (voucher) o rezervaciji izleta primit ćete odmah po završetku rezervacije na e-mail koji navedete
  • naši menadžeri prodaje odabiru suradnike sa najviše iskustva i znanja, kako bi za vas osigurali najbolju uslugu
  • cijene naših izleta redovito ažuriramo kako bi vam uvijek osigurali najpovoljniju cijenu

INFORMACIJE O VOUCHERU:
  • kod ovog izleta možete predočiti papirnati ili elektronski voucher.  DETALJI