Servis 24h

GRADOVI UNESCO-a: SPLIT i TROGIR

GRADOVI UNESCO-a: SPLIT i TROGIR_1GRADOVI UNESCO-a: SPLIT i TROGIR_2GRADOVI UNESCO-a: SPLIT i TROGIR_3GRADOVI UNESCO-a: SPLIT i TROGIR_4GRADOVI UNESCO-a: SPLIT i TROGIR_5GRADOVI UNESCO-a: SPLIT i TROGIR_6

Pregled izleta

Split je danas jedan od najvećih lučkih gradova na Jadranu. U srcu ovog grada nalazi se palača cara Dioklecijana, sagrađena početkom četvrtog stoljeća za vrijeme starog Rima. Prošetat ćemo kroz palaču, vidjeti mauzolej cara, hram boga Jupitera i mnoge druge povijesne spomenike, a izlazeći kroz jedna od gradskih vrata naći ćete se na splitskoj tržnici ili na jednom od najljepših nasipa Hrvatske - Rivi. U slobodno vrijeme možete kupiti suvenire ili uživati u kavi u mnogim kafićima na rivi.
Trogir je povijesno središte koje se pojavilo na mjestu drevne grčke kolonije Tragurium. Srednjovjekovni grad Trogir poznat je po svojim arhitektonskim spomenicima svjetskog značaja: Katedrala s portalom majstora Radovana, gradska kutija iz 15. stoljeća, benediktinski samostan .., zaronit ćete u duboku prošlost ovog grada, gdje ćete iz prve ruke vidjeti kako se isprepliću povijesne niti različitih stoljeća. Mali srednjovjekovni grad, koji se zbog svoje arhitekture i morskog kanala koji ga okružuje zove mala Venecija. Sigurni smo da ćete posjetom ovom gradu zauvijek ostaviti djelić svog srca.

DETALJI IZLETA:

Trajanje izleta: 10-12h
Što obući: ugodnu obuću i odjeću
Što ponijeti: fotoaparat
Uključeno u cijenu: transfer, vodič, ulaznice za katedralu Sv. Duje

DODATNE INFORMACIJE:
  • potvrdu (voucher) o rezervaciji izleta primit ćete odmah po završetku rezervacije na e-mail koji navedete
  • naši menadžeri prodaje odabiru suradnike sa najviše iskustva i znanja, kako bi za vas osigurali najbolju uslugu
  • cijene naših izleta redovito ažuriramo kako bi vam uvijek osigurali najpovoljniju cijenu

INFORMACIJE O VOUCHERU:
  • kod ovog izleta možete predočiti papirnati ili elektronski voucher.  DETALJI