Servis 24h

ELAFITI - KOLOČEP, LOPUD I ŠIPAN

ELAFITI - KOLOČEP, LOPUD I ŠIPAN_1ELAFITI - KOLOČEP, LOPUD I ŠIPAN_2ELAFITI - KOLOČEP, LOPUD I ŠIPAN_3ELAFITI - KOLOČEP, LOPUD I ŠIPAN_4ELAFITI - KOLOČEP, LOPUD I ŠIPAN_5ELAFITI - KOLOČEP, LOPUD I ŠIPAN_6ELAFITI - KOLOČEP, LOPUD I ŠIPAN_7

Pregled izleta

Provedite dan na izletu brodom do Elafita i posjetite tri otoka u blizini Dubrovnika: Koločep, Lopud i Šipan. Uživajte u vožnji brodom, istražite otoke, uživajte u prekrasnoj prirodi i plivanju u čistom Jadranskom moru. Šetajte, odmarajte se ležeći na plaži i opustite se u prekrasnom ambijentu. Uživajte u ručku na brodu. Možete izabrati riblji, mesni ili vegetarijanski meni. Provedite nezaboravan dan na otocima koji su poznati kao posljednje oaze netaknute očuvane prirode na Mediteranu.

DETALJI IZLETA: 

Trajanje: 8-9 sati
Što obući: sportska odjeća i obuća
Što ponijeti: kremu za sunčanje, kupaći kostim, sunčane naočale, fotografski aparat
Uključeno u cijenu: prijevoz brodom, kapetan broda, ručak: riblji, mesni ili vegetarijanski meni, piće: piće dobrodošlice, voda, bezalkoholna pića, vina. Konzumacije pića nije ograničena tijekom izleta.

KRATKI OPIS: Na ovom cjelodnevnom krstarenju vodimo Vas na tri najljepša otoka u Elafitskom arhipelagu - Koločep, Šipan i Lopud s pauzama za razgledavanje i kupanje. Ovi Elafitski otoci obiluju sa netaknutom suptropskom i mediteranskom vegetacijom te bogatom kulturno-povijesnom baštinom.

DODATNE INFORMACIJE:
  • potvrdu (voucher) o rezervaciji izleta primit ćete odmah po završetku rezervacije na e-mail koji navedete
  • naši menadžeri prodaje odabiru suradnike sa najviše iskustva i znanja, kako bi za vas osigurali najbolju uslugu
  • cijene naših izleta redovito ažuriramo kako bi vam uvijek osigurali najpovoljniju cijenu

INFORMACIJE O VOUCHERU:
  • kod ovog izleta možete predočiti papirnati ili elektronski voucher.  DETALJI